ŽREB ZA SERBIA OPEN: Novak SAZNAO rivala na startu turnira u Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 14:51

ŽREB ZA SERBIA OPEN: Novak SAZNAO rivala na startu turnira u Beogradu!

Takmičenje se održava od 19. do 25. aprila.

Posle devet godina pauze, Beograd će od 19. do 25. aprila biti domaćin turnira Serije ATP 250 na kom će prvi nosilac biti najbolji igrač sveta Novak Đoković.

Danas je održan žrebu, kome su osim supervizora turnira, prisustvovali i direktor Đorđe Đoković i srpski teniser Dušan Lajović.

Mančester Siti je praktično obezbedio titulu u Premijer ligi, u Ligi šampiona je u polufinalu, a danas (18.30) protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čelsija igra i za plasman u polufinale FA kupa. Plavci su nominalni domaćini na Vembliju, ali su Građani favoriti - kvota na dvojku je 1,88, kec je 4,30, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

Najbolji teniser sveta je u prvom kolu slobodan, kao i Italijan Mateo Beretini, Rus Aslan Karacev i Staropazovčanin Dušan Lajović.

Đoković će u drugom kolu igrati protiv Sunvu Kvona iz Južne Koreje ili kvalifikanta, dok se Filip Krajinović sastaje sa Italijanom Stefanom Travaljom.

Rival Lasla Đerea je Huan Ignjasio Londero iz Argentine, a Miomir Kecmanović čeka pritivnika iz kvalifikacija. Dobro poznati Italijan Marko Čekinato odmeriće snagu sa selektorom Srbije Viktorom Troickim.

Već pomenuti Duci, u drugom kolu igra sa boljim iz meča Federiko Delbonis i Rikardas Berankis, dok Danila Petrovića očekuje težak posao protiv Australijanca Džona Milmana. Na kraju, Nikola Milojević se sastaje sa Argentincem Federikom Korijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.