ŽOC MIRAN POSLE UBEDLJIVOG PORAZA: Ovo je tek početak sezone, najmlađi smo tim u EVROPI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 01:16

ŽOC MIRAN POSLE UBEDLJIVOG PORAZA: Ovo je tek početak sezone, najmlađi smo tim u EVROPI

"Ima dana za megdana".

Prvo finale po povratku u KK Partizan nije se slavno završilo po legendarnog Željka Obradovića. Crvena zvezda je ubedljivo slavila u borbi za Kup Radivoja Koraća, a po završetku meča, popularni Žoc je izneo svoje viđenje same utakmice.

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Otpilike je to bilo ono što sam najavljivao sinoć, iskusna su ekipa i znaju da igraju finale. Moji igrači nisu bili na nivou koji sam mislio da će biti. Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će nam ovo iskustvo pomoći i u pripremi narednih utakmicautakmice, i u klubu, igračima, i meni kao treneru. Moramo na svima nivoima da vidimo zašto smo izgledali ovako kako smo izgledali - počeo je Obradović.

Od srpskih igrača u Partizanu, dvojica su se upisala u listu strelaca (Avramović 4 poena i Trifunović 1 poen).

- Ja vodim Partizan gde ne razmišljam ko je stranac a ko ne znam šta. Za mene su svi igrači isti.

Dva puta je Crvena zvezda ove sezone ubedljivo slavila. Upitan je Obradović gde je problem na utakmicama protiv večitog rivala.

- To što ste me pitali, treba nekog vremena, ovo je početak sezone. Za jedan tim koji je oformljen i ima tri igrača iz prošle sezone treba vremena. Ubedljivo smo najmlađi tim u Evropi. Izuzetno sam zadovoljan kako moji igrači rade i ponašaju se. Nadam se da će nam ovo finale pokazati u klubu na svim nivoima koji su razlozi. Znam koliko je ovo težak posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.