ZNAJ DA SI BESMRTAN Ovako danas izgledaju naslovne strane velikih svetskih medija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAJ DA SI BESMRTAN Ovako danas izgledaju naslovne strane velikih svetskih medija (FOTO)

Emotivne naslovnice svetskih medija zbog smrti Kobija Brajanta

"Tuga i slava", stoji na naslovnici španskig dnevnog lista Marce, na kojoj se nalazi crno-bela fotografija Kobija Brajanta dok stoji pod reflektorom na parketu sportske dvorane. To je slika koju će zapamtiti mnogi koji se još uvek ne mire sa činjenicom da je njihov idol, Kobi brajant, nastradao u 41. godini života.

Podsećanja radi, pogibija Kobija Brajana potresla je sinoć ceo svet. Legendarni sportista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jedan od najvećih košarkaša svih vremena poginuo je u padu helikoptera, a sa njim je stradala i njegova ćerkica Điana (13), kao i još sedmoro ljudi.

Sinoć je zbog ove strašne tragedije plakao ceo svet, a jutro je donelo još jače emocije. Posebno su emotivne i naslovne strane velikih svetskih medija koje možete pogledati na priloženim fotografijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.