ZIMUS JE STIGAO NA MARAKANU: Hajdin OTKRIO neke bitne stvari vezane za Zvezdin tim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIMUS JE STIGAO NA MARAKANU: Hajdin OTKRIO neke bitne stvari vezane za Zvezdin tim (FOTO)

Levi bek čeka pravu šansu.

Reprezentativna pauza za fudbalere Crvene zvezde završava se utakmicom osmine finala Kupa Srbije, koja je na programu u sredu, 21. novembra, od 15 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

- Ostvarili smo odlične rezultate u prethodnom periodu, mnogo puta do sad smo istakli koliko nam je važan uspeh u domaćim takmičenjima. Svakom pobedom stičemo sve više samopouzdanja. Zato sam uveren da ćemo nastaviti niz pobeda i u Kupu Srbije - istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Stefan Hajdin.

Levi bek crveno-belih imao je priliku ranije da igra protiv rivala u osmini finala najmasovnijeg domaćeg takmičenja.

- Ekipa broji mnogo kvalitetnih igrača koji čekaju šansu. Siguran sam da ćemo je iskoristiti već u sredu protiv TSC-a. Imao sam prilike već da igram sa njima. Znam da su dobra ekipa, ambiciozna, sa ciljem da uđu u Superligu Srbije. Verujem da će uspeti u tome. Ipak, verujem i da nam susret u Kupu neće predstavljati problem. Spremni smo da zabeležimo novu pobedu i da nastavimo borbu ka završnici.

Nešto manje igrača nego što smo naviki bilo je u toku protekle nedelje na treningu naše ekipe.

- Dosta igrača je otišlo u nacionalne timove, što je logičan sled događaja nakon uspeha koji smo zabeležili u prethodnom periodu. Naravno da se oseća nedostatak igrača, ali oni i tamo odlično treniraju i vratice se potpuno spremni. Mi ostali naporno radimo ovde, naš stručni štab se trudi da nas što bolje pripremi za izuzetno naporan kraj ovog dela sezone koji nas očekuje u narednih mesec dana - zaključio je Hajdin.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.