ŽENE FUDBALERA U HOTELU REPREZENTACIJE: Piksi skida pritisak sa igrača uoči meča odluke sa Švajcarskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 14:53

ŽENE FUDBALERA U HOTELU REPREZENTACIJE: Piksi skida pritisak sa igrača uoči meča odluke sa Švajcarskom

Još dva dana do duela sa “sajdžijama”.

Posle remija sa Kamerunom fudbaleri Srbije su pribijeni u slepu ulicu. Samo pobeda nad Švajcarskom vodi ka izlazu i osmini finala Svetskog prvenstva.

A, da bi Orlovi tamo stigli neophodna je i dobra atmosfera u tim, na čemu selektor Dragan Stojković insisitra otkako je preuzeo reprezentaciju.

Poslednjih dana po društvenim mrežama kruže razne glasine o sukobima u nacionalnom timu Srbije, ali je kapiten Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tadić u utorak jasno poručio da je atmosfera među igračima nikad bolja.

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

A, pred meč istine selektor Stojković je otišao korak dalje. Dozvolio je reprezentativcima da deo dana provedu sa svojim lepšim polovinama i porodicom u hotelu koji je baza reprezentacije, kako bi opustio svoje izabranike. Ovaj susret je ovekovečila Sofija Milošević, verenica Luke Jovića, na Instagramu.

Podsetimo, duel Srbije i Švajcarske na programu je u petak u 20 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.