ZEMUNCI ARHIVIRANI: Partizanov tinejdžer ODUŠEVIO na generalnoj probi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 13:00

ZEMUNCI ARHIVIRANI: Partizanov tinejdžer ODUŠEVIO na generalnoj probi (VIDEO)

Crno-beli u Superligi startuju 29. maja protiv Mladosti iz Lučana.

Fudbaleri Partizana savladali su Zemun sa 2:1 (2:0) u generalnoj probi za nastavak Superlige. Strateg crno-belih Savo Milošević (koji je inače sudio u prvom poluvremenu, a u drugom je pištaljka biti u rukama trenera Zemuna Milana Ristića) iskoristi je ovaj meč da isproba sve igrače koje trenunto ima na raspolaganju.

Krenuli su Zemunci ofanzivno i prvi došli do šanse već u 7. minutu preko Mateje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njemculovića. Umar Sadik je u 15. minitu imao izlednu priliku kada je primio loptu u kaznenom prostoru i šutirao u dobro postavljenog Miloša Krunića.

Crno-beli su poveli 19. minutu kada je Denis Stojković izbacio Lazara Pavlovića na levoj strani, Partizanova velika nada je došla do peterca, a onda sjajno poslužio usamljenog Umara Sadika kojem nije bilo teško da postigne vodeći gol.

Može se reći da je pobednik rešen tri minuta kasnije kada je Lazar Marković prelepo ostavio loptu svom imenjaku Pavloviću, koji je rezantnim šutem duplirao prednost. Tako je mladi fudbaler (18) pokazao da je velika karijera pred njim.

Opet su zemunci uputili prvi udarac u poluvremenu, ali šut Filipa Avrića je završio preko gola. Ređale su se šanse Partizana. Prvo su Ivanović i Zdelar propustili priliku da obezbede pobedu u 59. minutu, a ni Matić nije udarac glavom (64.) nije uspeo da donese novi pogodak.

Kako to obično biva, usledila je kazna. Konačnih 2:1 za Partizan postavio je Veljko Kuzmanović u 76. minutu.

Za kraj i šansa mladi Nikola Štulić je odlično šutirao, ali golamn Krunić je uspeo da zakači loptu koja je pogodila prečku. Odmah posle toga trener Zemunaca je odsvirao kraj.

Partizan - Zemun 2:1 (2:0)

Strelci: Umar Sadik 19, Lazar Pavlović 22. - Veljko Kuzmanović 76.

Partizan: V. Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić, L. Pavlović, Natho, Marković, D. Stojković, Stevanović, Sadik (od 46. N. Stevanović, Smiljanić, Vujačić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Lakčević, Ivanović, Asano, Matić (od 81. Štulić))

Zemun: Krunić, Stokić, Đalović, Kiso, Pavlović, Ristović, Vasiljević, Mijailović, Križan, Avrić, Njamculović

Sezonu u Superligi crno-beli će nastaviti 30. maja, kada će u 27. kolu dočekati lučansku Mladost.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.