ŽELIM POBEDU KAO POKLON: Ako uspemo u tome biće to NAJLEPŠI rođendan u  mom ŽIVOTU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 14:01

ŽELIM POBEDU KAO POKLON: Ako uspemo u tome biće to NAJLEPŠI rođendan u mom ŽIVOTU!

Crveno-beli imaju jasan cilj.

Crvena zvezda će u sredu od 20 časova gostovati Partizanu u okviru polufinala Kupa Srbije, a za El Fardu Bena će 10. jun biti poseban datum. Napadač crveno - beli će tog dana napuniti 31 godinu, a kao rođendanski "poklon" želi pobedu.

- Ukoliko pobedimo u derbiju, biće mi to možda i najlepši rođendan u životu. Naravno, to nam je cilj. Želimo duplu krunu i na tom putu moramo da pobedimo i Partizan. Svi smo fokusirani, spremamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dobro za taj meč i verujem da ćemo biti na visini zadatka. Za derbi nam ne treba posebna motivacija, igrao sam ih već nekoliko u karijeri, jedan sam od iskusnijih u timu, znam šta mogu da očekujem i pokušaću da to prenesem i na mlađe saigrače - počeo je Ben.

Saglasni su svi u Crvenoj zvezdi, pa i napadač sa Komora, da je prioritet osvajanje duple krune.

- Dominantno smo osvojili titulu. Najbolja smo ekipa u Srbiji i to su rezultati pokazali na pravi način. Imamo još potencijalno dve utakmice u Kupu, još 180 minuta borbe i samo razmišljamo o tome da posle 24. juna budemo osvajači duple krune. Naravno, bez obzira na to što smo obezbedili titulu, i u preostala dva kola ćemo nastojati da pobedimo. To je filozofija Dejana Stankovića - istakao je jedan od najboljih stranaca, ako ne i najbolji u istoriji Crvene zvezde.

Raduje se fenomenalni ofanzivac što će se utakmice do kraja sezone igrati uz prisustvo publike, bez ograničenja oko broja navijača.

- Voleo bih što više naših navijača na derbiju, ali i u svim utakmicama do kraja sezone. Mnogo nam znači njihova podrška i srećni smo što se utakmice igraju pred publikom. Pune tribine su uvek dodatna motivacija, a kada imate navijače kao Crvena zvezda, onda je užitak igrati pred njima - zaključio je El Fardu Ben

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.