ŽELI GA ZVEZDA, KUZMANOVIĆ NA CENI: Bivši reprezentativac Srbije NAJPLAĆENIJI igrač švajcarske lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 13:19

ŽELI GA ZVEZDA, KUZMANOVIĆ NA CENI: Bivši reprezentativac Srbije NAJPLAĆENIJI igrač švajcarske lige

Isplivali detalji ugovora.

Zdravko Kuzmanović, vezista Bazela, najplaćeniji je fudbaler švajcarske Superlige, piše tamošnji list "Blik". Bivši srpski reprezentativac, koji je na meti Crvene zvezde pred letnji prelazni rok, ima fiksnu godišnju platu od čak milion evra, dok ga prati tandem iz Jang Bojsa Oro/Sulejmani, koji tek uz bonuse mogu da "dobace" do pomenute sume.

Kuzmanović je ovakvu zaradu sebi obezbedio još 2015. godine, kada je stigao na "Sent Jakob >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Park" iz Intera, potpisavši petogodišnji ugovor, uz obeštećenje od dva miliona evropskih novčanica.

Ipak, Srbinu na leto ističe ugovor, pa ako se dogovori sa aktuelnim srpskim šampionom sigurno je da neće moći da računa na milionsku platu na Marakani. Kuzmanović je do prekida sezone zbog pandemije korona virusa imao brojnih problema sa povredama, a u prvenstvu Švajcarske odigrao je tek 35 minuta, uz dva nastupa u kup takmičenju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.