ZBOG POKUŠAJA PREVARE: Cela reprezentacija završila u ZATVORU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG POKUŠAJA PREVARE: Cela reprezentacija završila u ZATVORU (FOTO)

Nije im uspelo.

Deset fudbalera Benina završilo je u zatvoru uz bivšeg predsednika Fudbalskog saveza te zemlje Anžorina Mušarafaua, jer što su lagali o svojim godinama. Umesto da budu u uzrastu do 17 godina, bili su stariji, otkriveni su jer su pali na testovima i pre presude suda u Kotonuu držani u pritvoru od septembra.

DEBITOVAO JE SOLARI: Real KONAČNO pobedio, TREĆELIGAŠ nemoćan protiv aktuelnog prvaka Evrope (FOTO)

DRAKONSKA KAZNA! FIFA mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izrekla doživotnu SUSPENZIJU! (FOTO)

Pošto su dobili šest meseci kazne od čega je pet uslovno, pušteni su, ali je Benin diskvalifikovan iz regionalnih kvalifikacija za afrički Kup nacija za igrače do 17 godina.

The Squirrels ❌

The Pythons ☑️

Steve Mounie has backed The Benin Football Federation's intention to change the team's nickname, even making a suggestion of his own.

More: https://t.co/FZFAOJGRzA pic.twitter.com/El40CUg5b6

— BBC Sport (@BBCSport) October 31, 2018

To takmičenje treba da se održi naredne godine u Nigeru. Mušarafu, koji je bio predsednik FS Benina do avgusta je osuđen na 12 meseci zatvora (deset uslovno).  On je osuđen zbog administrativnih malverzacija, kao i selektor Lafiju Jesufof i još dvojica članova štaba.

Novi predsednik FS Benina Maturin de Čakus rekao je da namerava da okonča vladavinu korupcije, improvizacije i amaterzima u fudbalu u svojoj zemlji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.