ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA VODITELJSKI POSAO: Kaluđerović gospodari Superligom, a OVO je prelepa Milica koja je osvojila njegovo srce (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 17:14

ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA VODITELJSKI POSAO: Kaluđerović gospodari Superligom, a OVO je prelepa Milica koja je osvojila njegovo srce (FOTO)

Godinama unazad ona je njegova najveća podrška.

Tokom dosadašnje karijere promenio je preko 20 klubova, obišao više od pola planete od švajcarskog Tuna do novozelandskog Velingtona, ali je u Srbiji najpoznatiji kao trenutni rekorder Superlige sa 76 postignutih pogotka. Posle godina proputovanja, Andrija Kaluđerović se vratio u svoj Rad kako bi ekipi pomogao u grčevitoj borbi za opstanak. Od kada se pojavio na fudbalskoj sceni nemilosrdni golgeter je sve što ima pokazivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na terenu, dok je privatan život sebično čuvao daleko od očiju javnosti.

A godinama unazad, Andrijina najveća podrška za sve što radi i postiže u karijeri je supruga Milica.

Neki se gospođe Kaluđerović sećaju iz vremena kada je bila voditeljka, ali kada je upoznala sadašnjeg supruga rešila je da svoju karijeru ostavi po strani i posveti se porodici.

Čelsi je dobar deo posla oko plasmana u polufinale Lige šampiona obavio u prvom meču s Portom, kada je slavio sa 2:0, a večeras (21.00) mu je na istom mestu (Sevilja, zbog virusa korona) ostalo da privede stvar kraju. Kvota na keca je 1,92, iks je 3,45, a dvojka 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Porto.

I sam Andrija je nebrojano puta isticao koliko mi znači sve što je Milica uradila i radi za njega i trojicu sinova. Za razliku od većine izabranica fudbalera nju medijska pažnja i eksponiranje na društvenim mrežama ne zanima, ona uživa u ulozi supruge i majke. A ako se uzme u obzir prirodna lepota koja je zaštitni znak crnokose Milice, lako je zaključiti da je Andrija pravi srećnik što njeno srce pripada samo njemu.

Limasol

Posted by Andrija Milica Kaludjerovic on Saturday, February 1, 2014

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.