ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU: Nadal i Medvedev odigrali TREĆI set za INFARKT

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU: Nadal i Medvedev odigrali TREĆI set za INFARKT

Večeras od 21 čas na teren istrčavaju Cicipas i Zverev.

Rafael Nadal je pobedio Danila Medvedeva sa 2:1 (6:7, 6:3, 7:6) u drugom kolu grupe "Andre Agasi" Završnog mastersa u Londonu iako je bio na korak od poraza.

Medvedev je posle velike borbe i samo jedne brejk lopte (imao je Rus u sedmom gemu) uspeo da dođe do prvog seta. Nadal se vratio u drugom, a treći će se dugo prepričavati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Medvedev je brzo stigao do 4:0 (imao je i dve šanse za 5:0 na Nadalov servis), ali Španac je tada krenuo da igra na sve ili ništa i to mu se isplatilo.

Kao i prvi, i odlučujući set rešio je taj-brejk. Nadal je u tim momentima imao psihološku prednost, potonuo je totalno Medvedev i bio daleko od trijumfa. Iskoristio je prvu meč loptu Rafa prilikom rezultata 6:4 i slavio.

Tako je Španac uspeo je da dođe do važne pobede i 200 bodova koji mogu biti i odlučujući u borbi za prvo mesto na ATP listi na kraju sezone.

Nadal je posle susreta izjavio da zna iz ličnog iskustva koliko je teško privesti kraju meč za koji se misli da je već dobijen.

- Imao sam veliku sreću... Žao mi je Danila, ovo je težak poraz. Igrao je bolje od mene u trećem setu. Ovo je onaj od onih dana. To je teško naročito kada imate dva brejka prednosti, a potom izgubite jedan. Mislio sam da imam šansu za preokret. Mislim da sam bio malo bolji na kraju - dodao je Nadal.

It's prediction time...@RafaelNadal or @DaniilMedwed? 🤔 #NittoATPFinals pic.twitter.com/qbb8OTKszc

— ATP Tour (@atptour) November 13, 2019

Nadal je ostao na stoprocentnom učinku protiv Rusa. Do sada su igrali dva puta i to ove godine i Španac je slavio prvo ubedljivo na Mastersu u Montrealu (6:3, 6:0), a na US Openu su igrali pet setova (7:5, 6:3, 5:7, 4:6, 6:4) i takođe je bolji bio Rafa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike srpske atletičarke Dajane Petković

Nature makes me feel alive 😍🌿

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 29. Апр 2019. у 12:12 PDT

Драги моји, ЗАПРАТИТЕ @dayanaaa_workout @dayanaaa_workout @dayanaaa_workout !!! 🌟 Профил намењен индивидуалним тренинзима (како вас не бих овде давила тиме). 🔺Програм тренинга који можете наручити једноставно путем поруке. Попуните кратак упитник и у року од 24 сата стиже ваш план и програм! 🔺Идеално за оне који немају много слободног времена! 🔺Вежбе које се раде код куће, а ипак вас могу довести до савршене форме! 💪 (Притом не одузимају превише времена) 🔺 Врлоо ефикасно 💪💪 🔺 Савети око исхране гратис!!! 🥦 Photo 📸 @___boske_ @art_jovanajeremic @art_jovanajeremic 💕

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 15. Апр 2019. у 12:25 PDT

The strongest action for a woman is to love herself, be herself and shine amongst those who never believed she could ✨🌹

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 16. Апр 2019. у 10:39 PDT

Live your passion 🔥❤️⚪ 📸 @art_jovanajeremic

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 17. Апр 2019. у 10:03 PDT

❤️⚪❤️⚪💃

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 16. Мар 2019. у 5:39 PDT

Чекамо спектакл!!!! 💪💪💪🔴⚪🔴⚪

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 2. Мар 2019. у 8:41 PST

... Ја, када ме гледаш, ПОНОСНО СТОЈИМ... ❤️⚪

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 28. Јан 2019. у 11:33 PST

Watching at 2019 like: 😼 🔥

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 25. Дец 2018. у 11:14 PST

Your only competition is yourself!!! 💪😼

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 12. Сеп 2018. у 11:18 PDT
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.