ZAPELO OKO POLA MILIONA EVRA: Uzdanica Dejana Stankovića na pragu prelaska u Seriju A (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 18:02

ZAPELO OKO POLA MILIONA EVRA: Uzdanica Dejana Stankovića na pragu prelaska u Seriju A (FOTO)

Poodmakli pregovori.

Već neko vreme govori se o odlasku Njegoša Petrovića sa stadiona „Rajko Mitić“. Crvena-zvezda je odredila obeštećenje od tri miliona evra, a zainteresovani klub iz Serije A pokušava da odobrovolji čelnike Zvezde da malo spuste cenu.

Mozzartsport navodi da su crveno-beli u poodmaklim pregovorima sa Torinom oko transfera mladog reprezentativca Srbije, ali da „Bikovi“ nisu spremni da plate više od 2.5 miliona.

Ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << transferu obradovaće se i Rad, koji će dobiti 20 odsto od dogovorenog transfera.

Liverpul je poslednji put pobedio u Premijer ligi 19. decembra - od tada ima tri remija i poraz što ga je spustilo na četvrto mesto na tabeli. Večeras (21.00) na Enfild dolazi Barnli i krajnje je vreme da Redsi slave. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Barnli.

Petrović je za Crvenu zvezdu odigrao 51 utakmicu i postigao dva gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.