ZAMENA ZA NOKA BIĆE ŽESTOKA: Zvezda želi jednog od najcenjenijih centara Evrope (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 22:37

ZAMENA ZA NOKA BIĆE ŽESTOKA: Zvezda želi jednog od najcenjenijih centara Evrope (VIDEO)

Karijera za poštovanje.

Crvena zvezda će po svemu sudeći ostati bez Lendrija Noka (više o tome pročitajte OVDE). Međutim, klub sa Malog Kalemegdana ima plan B. U pitanju je jedan od najboljih centara u Evropi proteklih desetak godina, Otelo Hanter.

Pored crveno-belih za Hantera su zainteresovani Asvel i Panatinaikos. Nema sumnje da Zeleni iz Atine u prednosti u odnosu na srpski i francuski klub.

Othello Hunter has attracted the interest of numerous EuroLeague >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teams.

the most interested today are Asvel Villeurbanne, Crvena Zvezda and Panathinaikos.#basketball #baloncesto #Transfers #EuroLeague #Asvel #redstar #Παναθηναϊκός #paobc #basquet

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) June 25, 2021

O Otelovoj karijeri ne treba trošiti reči, igrao je za ekipe kao što su Atlanta Houksi, Montepaski, Olimpijakos, Real Madrid, CSKA, Makabi...

Zvezdana trenutke imao je u Moskvi, gde je sa popularnim Armejcima 2019. godine osvojio Evroligu.

Za Ponos Izraela je u nedavno završenoj Evroligi prosečno beležio 8 poena i 5 skokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.