ZALJULJAO MALI KALEMEGDAN: Đenka se javio pred meč Zvezde i Monaka, Delije u transu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZALJULJAO MALI KALEMEGDAN: Đenka se javio pred meč Zvezde i Monaka, Delije u transu!

Beograđani slavili u prvoj rundi protiv Ulma.

Košarkaše Crvene zvezde u sredu uveče očekuje utakmica drugog kola A grupe Evrokupa protiv Monaka (19.45). Pobedom u „Kneževini“ crveno-beli bi istakli kandidaturu za visok plasman u svojoj grupi.

Jedan od onih koji će navijati za tim sa Malog Kalemegdana je bivši bek Zvezde Čarls Dženkins. Amerikanac sa pasošem Srbije oglasio se na Tviteru i još jednom dokazao da mu je srce i dalje u Beogradu.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Večerašnje utakmice, koju utakmicu ćete gledati? - napisao je Dženkins uz fotografiju rasporeda današnjih mečeva i crveno-bele kružiće kao jasan odgovor šta će on gledati.

Tonight's games...

Which game will you be watching? pic.twitter.com/uRqLjR0xkn

— EuroCup (@EuroCup) October 10, 2018

Navijači Zvezde su oduševljeno dočekali ovaj tvit igrača kojeg i danas sa ponosom zovu Đenka. Njihova poruka je jasna: „Čekamo te da vratiš Zvezdu u Evroligu“.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.