ZAGORAC: Ovakva Zvezda - to se godinama NIJE desilo! A Kodijev promašaj za pobedu će se VRATITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 10:32

ZAGORAC: Ovakva Zvezda - to se godinama NIJE desilo! A Kodijev promašaj za pobedu će se VRATITI

Uzbudljiv okršaj u regionalnoj ligi.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć Partizan sa 86:85 u prvom ovosezonskom derbiju u okviru ABA lige i to bez navijača na tribinama Hale Sportova, u kojoj je Partizan domaćin.

Rade Zagorac je posle utakmice bio zadovoljan što je njegov tim pokazao karakter i nije se predavao ni kada je razlika bila dvocifrena i što su na kraju uspeli da se vrate u meč - čak i da imaju šut za pobedu. Zato poručuje da je ovo meč iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koga crno-beli imaju mnogo toga da nauče.

- Kvalitetna utakmica u punom smislu te reči. Stiče se utisak da Zvezda dugo godina nije posedovala individualni kvalitet kakav sada ima. I to po nekoliko igrača na svim pozicijama. Mislim da smo mi pokazali dobru utakmicu s obzirom koliko smo roviti i povređeni. Dobro je što smo se do kraja držali našeg sistema igre, a posebno je važno što od toga nismo odstupali ni kada je bila velika razlika za Zvezdu. To od nas zahteva i trener Filipovski, a raduje što smo uspeli da se vratimo rezultatski u meč i što nismo odustali - objasnio je Zagorac, a potom se osvrnuo na poslednji napad na meču kada je Kodi Miler Mekintajer imao šut za pobedu Partizana:

- Mi kada bismo birali ko će na pet sekundi do kraja da primi pas i pretrči ceo teren, svi bismo dali loptu Kodiju. Još uvek nisam pogledao snimak da vidim da li je ili nije bilo boljih rešenja. On je ima najbolju nameru i jako je teško u pet sekundi napraviti neko racionalno rešenje, pogotovo pod ovakvim pritiskom. Hrabro je uzeo šut i preuzeo je odgovornost na sebe. Siguran sam da će mu se u nastavku sezone vratiti za ovaj promašaj - zaključio je košarkaš crno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.