ZAGOLICALI MAŠTU MERAKLIJAMA: Igrači Mančester sitija i bivši Atalantin napadač treniraju sa Nišlijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 17:11

ZAGOLICALI MAŠTU MERAKLIJAMA: Igrači Mančester sitija i bivši Atalantin napadač treniraju sa Nišlijama

Senzacija na pomolu?

Na zatvorenom treningu Radničkog iz Niša pojavila su se nova lica. Radi se o rođenim Nišlijama, braći Ilić, kao i o nekadašnjem napadaču Crvene zvezde Aleksandru Pešiću.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Barselona - Bajern.

Luka (21) i Ivan (19) Ilić su Niš napustili kao veoma talentovani dečaci, a igrama u Crvenoj zvezdi njihov talenat prepoznao svetski gigant Mančester Siti koji ih je 2017. godine otkupio od Crvene zvezde, mladi reprezentativci naše zemlje su posle Zvezde kao pozajmljeni igrači nastupali za holandsku NAC Bredu.

Iskusni napadač Aleksandar Pešić (28) u prošlosti je nastupao za Tuluz, Crvenu zvezdu, Atalantu, Itihad i Seul.

Nišlije se nadaju da će visoke ambicije kluba privoleti pomenutu trojicu da naredne godine nastupaju na Čairu, a hoće li im se želja ostvariti videćemo u narednim danima.

Pogledajte kako izgleda Karmen Elektra, bivša supruga Denisa Rodmana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.