ZA TRI KOPLJA ISPRED MESIJA I RONALDA: Tadić među najboljim pakerima Evrope! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA TRI KOPLJA ISPRED MESIJA I RONALDA: Tadić među najboljim pakerima Evrope! (VIDEO)

Srpski reprezentativac nalazi se na visokom petom mestu po broju šansi za gol koje je stvorio svojim saigračima

Novo veliko priznanje za Dušana Tadića. Srpski reprezentativac blista u svojoj debitantskoj sezoni u Premijer ligi i jedan je od najbolje ocenjenih igrača, a sada se nalazi na petom mestu na listi najboljih pakera u Evropi.

Krilni igrač Sautemptona je, po broju šansi za gol koje je stvorio saigračima u samom vrhu evropskog fudbala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a izraženo u brojkama to su 53 dodavanja iz kojih su njegovi igrači postigli ili mogli da postignu gol. Ispred njega su Dimittri Paje iz Marseja sa 68, Fabregas sa 64, Kevin de Brujne sa 59 i Stjuart Dauning sa 54.

Foto: AP/Tanjug

Važno pomena jeste sigurno da su na ovoj listi daleko iza srpskog rprezentativca ostala dvojica najboljih igrača planete – Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo. Argentinac je u prvih 20 sa 42 dodavanja, dok asa Reala iz Madrida nema ni u tom delu, jer je do sada imao 39 asistencija.

Inače, Tadić je do sada u šampionatu Engleske imao sedam asistencija za pogodak i na drugom je mestu lige odmah iza Seska Fabregasa koji ima duplo više.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.