ZA PROMOCIJU ZOVITE JOKANOVIĆA: Englezi DOVODE Srbina da bi ih uveo u Premijer ligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 15:56

ZA PROMOCIJU ZOVITE JOKANOVIĆA: Englezi DOVODE Srbina da bi ih uveo u Premijer ligu

Cenjen na Ostrvu.

Čelnici Šefild Junajteda obavili su razgovor sa srpskim stručnjakom Slavišom Jokanovićem kog žele da vide na svojoj klupi od sledeće sezone.

Oni su ispali u Čempionšip, a sredinom marta su ostali bez menadžera Krisa Vajldera. Ekipu je na kraju sezone predvodio Pol Hekingbotom, ali ni on nije uspeo da ih ostavi u eliti, a samim tim ni njegov privremeni posao nije postao stalni.

Sheffield United have spoken to Slavisa Jokanovic about >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << their vacant manager's job.

Do you think this would be a decent appointment?#bbcfootball #sufc

— BBC Sport (@BBCSport) May 13, 2021

U finalu Kupa Nemačke (20.45) sastaju se RB Lajpcig i Dortmund, dve ultraofanzivne ekipe, pa nas verovatno očekuje sjajan meč. Kvota na keca je 2,70, na dvojku 2,65, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Dortmund.

Britanski ""BBC" javlja da Jokanović nije jedini kandidat, ali da je trenutno najozbiljniji zbog iskustva koje ima sa Votfordom i Fulamom, timove koje je uveo u Premijer ligu.

Srpski stručnjak trenutno ima ugovor sa Al- Garafom iz Katara, ali postaće slobodan za mesecdana. Poznato je da mu je povratak u Englesku prioritet.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.