ZA NJIH EURO NIJE JOŠ NI POČEO: Igrač Portugala zbog korone već izbačen iz stroja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 11:42

ZA NJIH EURO NIJE JOŠ NI POČEO: Igrač Portugala zbog korone već izbačen iz stroja (FOTO)

Propustiće verovatno celu prvu fazu takmičenja.

Fudbalska reprezentacija Portugala prvi meč na Evropskom prvenstvu igra u utorak od 18 časova, ali se branilac trofeja šampiona Starog kontinenta iznenada našao u priličnom problemu pošto će biti značajno oslabljen.

Protugal je ostao bez pomoći Žoaa Kansela koji je prilikom testiranaj bio pozitivan na korona virus. Igrač Mančester Sitija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se već nalazi u izolaciji, a umesto njega je u reprezentaciju pozvan Diogo Dalot iz mlade reprezentacije Portugala.

 🚨Breaking news🚨 : João Cancelo  tests positive for COVID-19 and is replaced by Diogo Dalot in the Portuguese squad. pic.twitter.com/9apnK6kpxA

— Footyboost (@footyboost) June 13, 2021

Kanselo se testirao u subotu, a zbog ovakvog rezultata testa je ispao iz konkurencije za sastav Portugala verovatno za kompleznu prvu fazu Evropskog prvenstva.

Holanđani su došli na EURO kao favoriti iz senke, a prvi rival su im Ukrajinci, večeras od 21.00 u Amsterdamu. Ukrajina je reprezentacija koja može da napravi iznenađenje, a kvota na Holandiju je 1,75, na Ukrajinu 5,10, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Ukrajina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.