WTA lista: Krunićeva jedina Srpkinja u TOP 100, ali i Olga se približava

Izvor: BKTV News, 10.Sep.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA lista: Krunićeva jedina Srpkinja u TOP 100, ali i Olga se približava

Šampionka US Opena, Naomi Osaka, skočila je na sedmo mesto

Prvi reket sveta i dalje je Rumunka Simona Halep, ispred Karoline Voznjacki i Anđelik Kerber, a ovo je kompletan spisak najboljih deset teniserki sveta:

Treba spomenuti da je Garbinje Muguruza 14. na listi, Serena Vilijams nalazi se na 16. mestu, na 21. njena sestra Venus, a Marija Šarapova je 24. igračica sveta.

Aleksandra Krunić, koja se nalazi na 51. poziciji, je jedina naša predstavnica među >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 100 najboljih, a vrlo blizu da joj se pridruži je Olga Danilović koja trenutno zauzima 105. mesto na WTA listi.

Srbija ima još četiri teniserke koje su unutar 300 najboljih na svetu, a to su: Ivana Jorović (197), Dejana Radanović (202), Nina Stojanović (218) i Jovana Jakšić (259).

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.