Vulićević i Miletić promovisali Partizanovu školu fudbala (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulićević i Miletić promovisali Partizanovu školu fudbala (VIDEO+FOTO)

Akcija predstavljena u školi na Novom Beogradu.

Fudbaleri Partizana Miroslav Vulićević i Nemanja Miletić posetili su OŠ "Kneginja Milica" na Novom Beogradu kako bi promovisali školu fudbala koja kreće od 3. novembra.

Školice fudbala će se održavati na SC "Vračar", SC "Slodes", Štark Areni kao i SC "Partizan Teleoptik" tokom nedelje. Školicu mogu da pohađaju dečaci uzrasta od 2007-2013. godišta. Prvi sedmodnevni treninzi su besplatni, dok posle isteka sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana svi koji se upišu na nivou članarine (nije komercijalnog tipa) dobijaju besplatno i opremu za trening. Školica će organizovati utakmice, turnire i sl.

Poslušajte izjave Miroslava Vulićevića, Nemanje Miletića, direktora Omladinske škole Partizana, Vanje Radinovića kao i direktora OŠ "Kneginja Milica" Darka Egera.

Detaljnije informacije o terminima i načinu prijavljivanja možete da pročitate na OVOM linku.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.