Vujović pravio šou na tajm-autu: Ako te predribla, ubiću i tebe i sebe (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujović pravio šou na tajm-autu: Ako te predribla, ubiću i tebe i sebe (VIDEO)

U centru pažnje na utakmici između Slovenije i Španije se ponovo našao Vujović koji je održao zanimljiv tajm-aut Rukometaši Slovenije su zadržali šanse za plasman u polufinale EP. Savladali su Španiju sa 31:26. U centru pažnje se ponovo našao Veselin Vujović, koji je ranije tokom šampionata imao rasprave sa sudijama i EHF. Ovog puta je napravio šou na tajm-autu kada je pričao sa Blagotinšekom.PROČITAJTE JOŠ: OPROŠTAJ "ORLOVA": Srbija protiv Belorusije zavrašava takmičenje na EP u Hrvatskoj - Ako te Kaneljas predribla ubiću odmah i tebe i sebe na mestu. On je umro odavno - rekao mu je Vujović.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tajm-aut o kojem se priča, Veselin Vujović opet u glavnoj ulozi! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2018

Selektor reprezentacije Slovenije je tokom aktuelnog Evropskog prvenstva u više navrata privlačio posebnu pažnju, sad je nasmejao čitav region...Podsetimo, u na kraju utakmice sa Nemačkom stao je na gol da brani sedmerac, nezadovoljan sudijskom odlukom, potom je uputio teške reči na račun sudija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.