Vujović naprasno podneo ostavku i napustio Zagreb

Izvor: B92, 22.Maj.2020, 12:32

Vujović naprasno podneo ostavku i napustio Zagreb

Crnogorski rukometni trener Veselin Vujović više nije trener PPD Zagreb.

Vujović je sam doneo odluku da raskrsti sa klubom Prvo plinarsko društvo Zagreb, samo tri dana nakon što se vratio u prestonicu Hrvatske.

Održao je zajednički trening s ekipom posle pauze izazvane pandemijom koronavirusa i nedugo zatim – prelomio.

"Iz ličnih razloga podneo je ostavku i napustio Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu. Hvala Vuja", naveo je klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Vujović se prošle godine vratio na klupu PPD Zagreb, koju je prethodno okupirao od 2014. do 2016. godine.

U međuvremenu je vodio reprezentaciju Slovenije, Koper 2013 i Ženezničar iz Niša, a nije poznato kakvi su mu dalji planovi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vujović objasnio zašto je napustio Zagreb

Izvor: B92, 22.Maj.2020

Crnogorski rukometni trener Veselin Vujović objasnio je razloge svog odlaska sa klupe PPD Zagreba...Njegov drugi mandat u klubu iz prestonice Hrvatske trajao je samo osam meseci...U tom periodu Zagreb se plasirao na Fajnal-for SEHA lige, dok je grupnu fazu Lige šampiona završio na sedmom mestu sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.