Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 18:07

Vujović: Imam veliku plantažu voća, uzgajam kruške i trešnje

"I upravo zbog tog posla morao sam da se zahvalim ljudima iz Zagreba koji su na mene računali i u sledećoj sezoni", napisao je Vujović

Veselin Vujović je mnoge iznenadio kada je otišao iz Zagreba, a sada je objasnio da je to uradio zbog privatnog posla.

On se oglasio povodom glasanja za najboljeg rukometnog trenera na prostoru bivše Jugoslavije. Interesantno, upravo Vujović je trenutno prvoplasirani u toj trci, ispred Crnogorca Zorana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Roganovića, dok je na trećem mestu Hrvat Lino Červar.

Vujović je objasnio rukometnim zaljubljenicima da je Lino Červar zaslužio da pobedi, a tom prilikom je pisao i na druge teme. Dodao je da ovo ne znači i kraj njegove trenerske karijere.

"Uložio sam u privatni posao. Imam veliku plantažu voća. Uzgajam kruške i trešnje. I upravo zbog tog posla morao sam da se zahvalim ljudima iz Zagreba koji su na mene računali i u sledećoj sezoni. Posao je takve prirode da bih morao često da izsostajem, a ništa ne želim da radim površno. Nisam zatvorio vrata Zagreba i uvek ću biti na raspolaganju kad im budem potreban. Naravno da moja trenerska karijera nije ni približno gotova, iako sam o tome razmišljao već mnogo puta", otkrio je Veselin Vujović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.