Izvor: RTS, 20.Apr.2021, 21:57

Vudvord dao ostavku u Junajtedu, Superliga pod znakom pitanja

Ben Vudvord je ponudio ostavku na mestu izvršnog direktora i potpredsednika Mančester junajteda, te će se rastati sa "crvenim đavolima" na kraju sezone. Jedan od glavnih razloga ostavke je povlačenje timova iz organizacije Superlige. Navodilo se da bi njegovim stopama mogao krenuti i Andrea Anjeli, predsednik Juventusa, ali je "stara dama" to demantovala.
Nakon ogromnih kritika fudbalskih navijača širom Evrope, a potom i protesta istih, osnivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Superlige je pod velikim znakom pitanja.

Nakon što su Čelsi i Siti pred povlačenjem odluke o igranju u novonastalom takmičenju, tektonske promene desile su se i u crvenom delu Mančestera.
Ed Vudvord, dugogodišnji izvršni direktor i potpredsednik "crvenih đavola" rešio je da da ostavku na toj poziciji, saopštio je klub.
Vudvord će ostati u Junajtedu do kraja sezone, a potom se rastati sa engleskim timom.
Mančester junajted se, kao jedan od organizatora Superlige, našao na ogromnom udaru kritika i prognozira se da bi se i drugi tim iz Mančestera povukao iz organizacije takmičenja. 
Nakon što su objavljeni planovi novog evropskog fudbalskog takmičenja, Vudvord je prvo dao ostavku na poziciji savetnika fudbalske strategije u Uefi.
Britanski bankar je na trenutnoj funkciji u Junajtedu od 2013. godine, ali je još 2005. igrao veliku ulogu u trenucima kada je porodica Glejzer preuzimala kormilo "crvenih-đavola".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vudvord beži iz Junajteda zbog fijaska sa Superligom

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2021, 14:46

Potpredsednik Mančestera smatra da njegova pozicija u klubu nije održiva..Žoze Murinjo je postao predmet podsmeha jer će ostati upamćen kao jedini trener otpušten u 48 sati dugoj eri Superlige Evrope, ali brzo mu je “slavu“ preuzeo Ed Vudvord koji je u momentima rušenja najkraćeg takmičenja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.