Vučica odustala od reprezentativca Italije, okreće se iskusnijim rešenjima

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučica" odustala od reprezentativca Italije, okreće se iskusnijim rešenjima

Ništa od transfera italijanskog reprezentativca u redove tima iz prestonice.

Činilo se da je gotova stvar, Đanluka Manćini je viđen kao naslednik Kostasa Manolasa u srcu odbrane Rome.

Ipak, prema poslednjim informacijama, nastali su problemi u pregovorima sa fudbalerom Atalante i Rimljani su "povukli ručnu".

Jasno, nastaviće potragu za štoperima, a sada se dva igrača nalaze na radaru kluba sa "Olimpika".

Prvi je Nikola Nkulu, štoper kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sportski direktor "Vučice" Petrarki svojevremeno doveo u Torino.

Kamerunac je redovan u zadnjoj liniji "Bikova" u protekle dve sezone, pa bi ga Petrarki sada rado preselio u Rim, spekuliše se da je Roma spremna da ponudi 10 miliona evra i Dijega Perotija.

Druga opcija je Tobi Aldervejreld iz Totenhema, Belgijanac ima otpusnu klauzlu od 28 miliona evra, ali ona traje još oko dve nedelje, tačnije do dve sedmice pre okončanja prelaznog roka u Engleskoj (8. avgust).

Ukoliko žele iskusnog Belgijanca, koji ima još godinu dana ugovora sa "Pevcima", moraće da požure, postoji i mogućnost da dva tima naprave trampu, kako su Sparsi zainteresovani za talentovanog Zaniola.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Monći ne miruje, nastavlja se egzodus kapitena "Vučice"?

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019, 16:39

Španski direktor nije imao najbolji rastanak sa klubom iz Rima...Lopetegi je preuzeo ključeve Sevilje a kako deluje, bivši trener Reala, će imati odličan tim na raspolaganju naredne sezone...Klub se već pojačao dosta, posebno u ofanzivnom delu sa dolascima Luka De Jonga, Dabura i Okamposa, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.