Izvor: Danas, 23.Avg.2022, 11:47

Vučić Hilu preneo da Srbi na KiM bezuslovno traže formiranje ZSO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila, sa kojim je razgovarao o aktuelnoj situaciji u regionu, posebno posle poslednje runde dijaloga Beograda i Prištine, održane prošle nedelje u Briselu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Hilom o situaciji u regionu i saradnji Srbije i SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i američki ambasador u Beogradu Kristofer Hil (Christopher Hill) razgovarali su danas o situaciji u regionu, posebno posle prošlonedeljne runde dijaloga Beograda i Prištine, i o bilateralnoj saradnji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Aleksandar Šapić se sastao sa ambasadorima Turske, Kipra i Slovačke

Izvor: Danas, 23.Avg.2022

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić primio je danas ambasadore Turske, Kipra i Slovačke s kojima je odvojeno razgovarao o nastavku dobre saradnje, te unapređenju odnosa između Beograda i glavnih gradova tih država, preneo je danas Beoinfo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.