Vreme za naplatu - Ulsan stiže iza Đeonbuka! Tandem Đeđua preti Gangvonu

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme za naplatu - Ulsan stiže iza Đeonbuka! Tandem Đeđua preti Gangvonu

Glavna odlika Gvangđua je iks na poluvremenu. Taj znak igrao je na šest proteklih utakmica

Ulsan bi danas mogao da naplati kikseve Đeonbuka i Suvona. Tim pod pokroviteljstvom kompanije Hjundai ima savršenu priliku da trijumfom nad Pohangom u svom dvorištu stigne lideru na dva boda zaostatka i pozicionira se odmah iza njega.

Tradicionalno, Pohang nema previše uspeha u međusobnim duelima. Pobedio je jednom na devet prethodnih odmeravanja snaga, a na ruku mu ne ide >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ni to što je poražen na prethodna tri gostovanja.

Gangvon je u prošlom kolu prekinuo post i trijumfovao posle pet mečeva. Ceh je tada platio Sangđu, trenutno tim bez glave i repa sa sedam vezanih poraza, međutim Gangvon danas očekuje znatno teži rival. Đeđu je osvojio deset od mogućih 12 bodova na prethodna četiri meča, a sve zavisi od ofanzivnog tandema Magno Kruz - Frederik Mendi. Zajedno su postigli 14 golova i za sada uspevaju da nadomeste odlazak Marsela Toskana u Omiju, jednog od najboljih strelaca tima.

Gvangđu i Daegu odigraće derbi začelja. U nešto boljoj formi je gost, koji je u poslednjih meseca dana ostvario dve pobede, dok je domaćin slavio jednom. , dok je bodove podelio na 12 od 24 minulih susreta na svom terenu.

SERIJE

Bez nerešene: Gvangđu 8, Gangvon 4

Bez poraza: Ulsan 6, Đeđu 4

0-2: Ulsan 5

JUŽNA KOREJA - 26. KOLO

Subota

Sangđu - Inčon 1:2 (0:1)

/Min 60 - Čepmen 12, Jong 88/

Đeonam - Đeonbuk 1:1 (0:1)

/Žair 55 - Edu 45/

Suvon - Seul 0:1 (0:0)

/Kvang 61/

Nedelja

12.00 Gangvon - Đeđu

12.00 Gvangđu - Daegu

12.00 Ulsan - Pohang


(FOTO: Shutterstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.