Vredi 50 miliona, zarađuje manje od nekih igrača u Superligi!

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredi 50 miliona, zarađuje manje od nekih igrača u Superligi!

Kada pogledate sumu, deluje smešno, ali ko bi rekao da će tako brzo eksplodirati. Roma je u nevolji...

Juventus ne odustaje.

Nikolo Zaniolo je meta šampiona, njegov otac je odbio da mu Rajola bude zastupnik, ali Paratići pregovara sa agentom Klaudijom Vigorelijem.

Naime, prema informacijama iz Italije, Roma je poručila da neće pregovarati ispod 50 miliona evra za momka koji je vredeo 4.5 i bio deo sporazuma za odlazak Naingolana u Inter.

Rimljani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokušavaju da mu daju veću platu i nateraju ga da potpiše novi ugovor, on sada zarađuje 700 000 evra po sezoni, a Monći mu je ponudio tri puta više novca.

Međutim, to je i dalje daleko manje od četiri ili pet miliona koliko može da dobije u Juventusu, uz to ako Roma ne bude u top 4, Zaniolo bi mogao da napusti klub. Želi ga i Real, ali on bi da ostane kod kuće i Juventus za koji navija je najbolja opcija.

Sve je odloženo za leto, videćemo kakav nastavak će imati ova bajka.

Figlio d'arte? Ma kakvi, lepa mama, ružno pače, firentinska tuga... https://t.co/8xkkQsE5rV

— Sportske.net (@sportske) 19. фебруар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.