Voša ispunila još jednu želju Nenada Lalatovića, Rumun na probi!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša ispunila još jednu želju Nenada Lalatovića, Rumun na probi!

Novosađani aktivno rade na jačanju svog igračkog kadra.

Vojvodina će ispuniti još jednu želju šefa struke Nenada Lalatovića.

Prvi čovek novosadskog kluba Vojislav Gajić potvrdio je za Sportski žurnal da su pregovori sa Bogdanom Mladenovićem završeni i da će on uskoro pojačati ekipu.

Mladenović je poslednji angažman imao u Žil Visenteu iz Portugala, ali čini se da to neće biti poslednje pojačanje Vojvodine.

Rumunski defanzivac Konstantin Nika ovih dana je na proveri i tek treba da se donese odluka hoće li ostati u Novom Sadu.

On je bio u timu na prijateljskom meču protiv Spartaka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vojvodina proba Rumuna – bivšeg beka Atalante

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2020

Vojvodina je završila posao oko angažovanja Vukadinovića i napadača Mrkaića,  uskoro se očekuje potpis Bogdana Mladenovića iz Žil Visentea, ali bi Nenad Lalatović mogao da dobije zanimljivo pojačanje iz Rumunije. Naime, na probi u novosadskom superligašu je rumunski bek Konstantin Nika, 27-...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.