Vojvodina ubedljivo poražena od Maribora

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 21:52

Vojvodina ubedljivo poražena od Maribora

Fudbaleri Vojvodine poraženi su u Mariboru od istoimene ekipe rezultatom 4:1 u prijateljskom meču.

Maribor je u vodstvo doveo Rudi Vancaš golovima u 13. i 36. minutu, a u nastavku je rezultat povećao autogolom Vladimir Kovačević u 48. minutu.

Do kraja slovenački tim je četvrti gol postigao preko Ilije Martinovića u 77. minutu, dok je gol za Vojvodinu postigao Uroš Kabić pet minuta kasnije.

U prvom prijateljskom meču na pripremama za početak nove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone Vojvodina je u sredu savladala poljski Slask (1:0).

Treći meč na pripremama u Sloveniji Vojvodina igra 30. juna protiv domaće ekipe Mure, od 18 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ NAKON PORAZA: ‘Ova ekipa ima veliki potencijal! O igračima treba suditi kada budu igrali po 90 minuta’

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2021

U drugom prijateljskom meču na pripremama u Sloveniji, fudbaleri Vojvodine poraženi su od ekipe Maribora rezultatom 4:1 (2:0). Posle meča, javnosti se obratio šef stručnog štaba Vojvodine Slavoljub Đorđević, koji ističe da je važno imati strpljenje u stvaranju nove ekipe. – Čestitam Mariboru...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.