Vojvodina i Radnički ubedljivi, Karaburma videla pobedu OFK Beograda

Izvor: RTS, 25.Sep.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina i Radnički ubedljivi, Karaburma videla pobedu OFK Beograda

Fudbaleri Vojvodine savladali Zlatibor sa 4:1, a istim rezultatom niški Radnički je bio bolji od Budućnosti iz Dobanovaca, čime su se plasirali se u osminu finala Kupa Srbije.
Ulogu favorita opravdala je i Mladost protiv trećeligaša Bratstva u Prigrevici 3:1, Inđija protiv vranjanskog Dinama 2:0, dok je najveće iznenađenje priredio beogradski srpskoligaš OFK Beograd trijumfom nad Radom 3:2 na Karaburmi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Posle penala slavili su TSC u gostima protiv Napretka 4:3 (0:0) i Sinđelić protiv Zemuna 4:2 (0:0).
Bačka je savladala Radnički Kragujevac sa 1:0, a istim rezultatom je Mačva pobedila Metalac.
Čukarički je pobedio Žarkovo sa 3:1, dok je Spartak bio bolji od Novog Pazara sa 2:0.
Odložene su utakmice Vodojaža - Partizan i Trepča - Crvena zvezda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Liga kup: Junajted umalo ispao od trećeligaša, "sedmica" Čelsija protiv Grimzbija

Izvor: B92, 26.Sep.2019, 09:20

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su posle penala Ročdejl i plasirali se u osminu finala engleskog Liga kupa...Solskjer je na teren Old Traforda izveo kombinovani sastav i to ga je umalo koštalo eliminacije...Grinvud je u 68. minutu doveo svoj tim u vođstvo, da bi Ročdejl već u 76. uspeo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.