Vojvodina sa penala do polufinala

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 22:46

Vojvodina sa penala do polufinala

Fudbaleri Vojvodine su se plasirali u polufinale Kupa Srbije savladavši Mladost sa 5:4 posle penal serije u poslednjoj utakici četvrtfinala. Posle duge i ravnopravne igre na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu o pobedniku je odlučio kapiten Vojvodine Dinčić pogotkom sa jedanaesterda u poslednjoj seriji penala.
Fudbaleri Vojvodine su se plasirali u polufinale Kupa Srbije savladavši Mladost sa 5:4 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle penal serije u poslednjoj utakici četvrtfinala.
 
Posle duge i ravnopravne igre na stadionu „Karađorđe" u Novom Sadu o pobedniku je odlučio kapiten Vojvodine Dinčić pogotkom sa jedanaesterda u poslednjoj seriji penala.
Fudbaleri Vojvodine i Mladosti su vrlo oprezno ušli u poslednji meč četvrtfinala Kupa Srbije, pa je prvo poluvreme završeno bez golova i gotovo bez ijedne šanse.
I u nastavku utakmice nastavilo se sa istom taktikom na obe strani, a uprkos nekoliko šansi i za domaćine i goste utakmica je završena bez golova, pa je uprkos velikom pritisku domaćih fudbalera, pobednik odlučen izvođenjem serije penala.
Sa bele tačke najprecizniji su bili fudbaleri Vojvodine i sa 5:4 su izborili plasman u polufinale Kupa Srbije.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.