Vojvodina - Zvezda od 500, zvezdaši SAMO na jugu!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina - Zvezda od 500, zvezdaši SAMO na jugu!

Novosadski superligaš obavestio navijače o ulaznicama za predstojeći derbi kola na "Karađorđu".

Pred reprezentativnu pauzu - derbi u Superligi!

U okviru 7. kola domaćeg šampionata Vojvodina će u subotu (18.45) ugostiti Crvenu zvezdu, a prodaja ulaznica vršiće se isključivo na dan meča.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 500 dinara (istok, sever i jug), odnosno 700 za zapad, dok je Vojvodina obavestila javnost da je samo JUŽNA >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tribina rezervisana za navijače sa obeležjima FK Crvena zvezda, dok im na ostalim neće biti dozvoljen ulaz.

Novosađani su saopštili da svi navijači koji imaju ulaznicu sa meča Vojvodina - TSC, iz 5. kola Superlige, moći će besplatno da zamene tu kartu za meč ovog vikenda.

Takođe, za ovaj meč i dalje važe sezonske ulaznice za prošlu sezonu.

Opširnije o ulaznicama za meč Vojvodina - Crvena zvezda pogledajte OVDE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.