Vojvodina - Za overu pobede u Nišu i Evropu u Novom Sadu!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina - Za overu pobede u Nišu i Evropu u Novom Sadu!

Fudbaler Vojvodine Bojan Matić rekao je danas da će ekipa dati sve od sebe da pobedi Voždovac, iako očekuje tešku utakmicu.

"Čeka nas teška utakmica, svaka je. Daćemo sve od sebe, kao što smo i do sada, da pobedimo. Cilj nam je da se sledeće sezone igra Evropa u Novom Sadu", rekao je Matić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Vojvodina će sutra igrati protiv Voždovca u devetom kolu Super lige Srbije.



"Da bismo 'overili' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedu nad Radničkim u prošlom kolu, moramo sada to da ponovimo. Igraćemo pred svojom publikom, navijači su naš 12. igrač, očekujem da dodju u što većem broju i podrže nas"
, kazao je Matić.

Utakmica će se igrati u subotu od 20.00 na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva liga: Dinamo juri novu pobedu, pred Radničkim težak meč

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2019

U 10. kolu Prve lige fudbaleri Dinama iz Vranja sastaće se sa ekipom Budućnosti iz Dobanovaca na domaćem terenu, dok će Radnički u Pirotu dočekati Novi Pazar . Oba susreta počinju u subotu od 16 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...

Matić: Da vratimo Evropu u Novi Sad

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2019, 09:20

Vodeći dvojac Superlige, Vojvodina i TSC, imaće težak posao u devetom kolu. Novosađani čekaju Voždovac, koji je u usponu, u prošlom kolu odigrao je 2:2 s Čukaričkim i u srpskoj Atini želi da pokaže da mu je mesto u gornjem delu tabele. S obzirom na to da Zmajevi zaista imaju kvalitetan tim,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.