Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2021, 15:46

Vlahović sve ozbiljnija meta Juventusa, Milan neće da plati 50.000.000, Roma ne odustaje

Zaoštrava se trka za potpis srpskog napadača

Nova utakmica - novi pogodak. Već šesnaesti po redu u Seriji A. Dušan Vlahović se jednostavno ne zaustavlja i to ne samo što je donelo benefit Fjorentini protiv Verone, već je dovelo do novog, eksponencijalnog rasta vrednosti srpskog napadača za koga se interesuje i raspituje sve više klubova.

Posle Milana i Rome kao najkonkretnijih kandidata u Seriji A, u trku za potpis 21-godišnjeg napadača uključio se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Juventus! Mediji na Čizmi tvrde da se Juventus poslednjih sedmica i te kako uozbiljio po pitanju skautinga mladog napadača, što bi moglo da pomrsi račune ne samo Rosonerima i Đalorosima, već i Fjorentini čiji je cilj da proba da ga zadrži s novim ugovorom.

20.45: (1,25) Juventus (6,50) Parma (10,0)

Nema sumnje da će Fjorentina dobiti čak i više od realnih 40.000.000 ili 50.000.000 evra ako Vlahović bude nastavio svoju golgetersku seriju, ali to će samo dodatno da ga udalji od ostanka u Toskani. Prvi čovek kluba Roko Komiso je spreman da ponudi Vlahoviću platu koju traži od 2.500.000 evra godišnje, ali je sada veliki problem to što Viola nije ni blizu evropskih klupskih takmičenja.

S druge strane Milan, Roma i Juventus će izvesno igrati u jednom od dva najjača takmičenja na Starom kontinentu. Rosonerima je najveća muka obeštećenje pošto Fjorentina traži 60.000.000 evra, a na San Siru nisu spremni da plate ni deset miliona manje. Roma je obavila nedavno razgovor s Vlahovićevim agentima koji su tražili platu od 2.500.000 evra godišnje. Sportski direktor Vučice Tijago Pinto preneo je utiske svojim nadređenima. Na Olimpiku ne odustaju od ideje da Vlahovića učine možda i najskupljim pojačanjem u klupskoj istoriji i trasiraju mu put ka tome da postane naslednik Edina Džeka.

U ovom trenutku su sve karte otvorene, a Juventus bi mogao da pregazi konkurenciju i ponovi priču sa kupovinom Federika Kjeze pre osam meseci.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.