Vlahović objasnio proslavu gola FOTO

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 00:22

Vlahović objasnio proslavu gola FOTO

Dušan Vlahović, reprezentativac Srbije, razgovarao je sa medijima nakon poraza od Švajcarske.

Fudbaleri Srbije završili su učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru u grupnoj fazi.

Zašto je izašao iz igre, a postigao je gol – zanimalo je srpske novinare u Kataru

"Pa odluka selektora je bila da moram da izađem, pa nema tu šta da se priča. Ja se osećam okej i nisam igrao dugo, verovatno zbog toga sam i bio izmenjen, jer sam na poluvremenu rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mogu kada me je selektor pitao kako se osećam"

Dobra energija posle gola, pa je svima čudno što je bio izmenjen...



"Moj prvi gol na SP i u tom momentu imamo 2:1 čak iako nisi dobro u momentu sve prođe. Ne znam stvarno šta bih rekao. Bilo je turbulentno ovo prvenstvo, generalno, ali za našu reprezentaciju i nije. Igrali smo protiv Brazila u prvom meču, najboljeg tima ikada na svetu, u drugom meču smo mogli da budemo bolji i samo pobeda nas je vodila dalje, ako su Švajcarci bolji proći će i tako se desilo, moramo da čestitamo i budemo veliki u porazu.
Nemam neki komentar, ovo su SP nema tu sad šta ne bežimo od odgovornosti. Tako je kako je, bolja ekipa je pobedila i nema šta da se lažemo"

Komunikacija za selektorom?

"Neću da se vraćam na to, nije bilo problema između mene i mistera. Ostajemo tim, bili smo u Lisabonu, bićemo i dalje, ne bih o nefudbalskim stvarima, već sam držao konferenciju o tome..."

Dosta provokacija i proslava gola? Bilo je pitanje našeg novinara Stefan Smuđe, a Vlahović mu je odgovorio:

"Proslava gola je spontana, nije se odnosila ni na koga"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.