Vini Džons: Milioni u fudbalu, a jače obezbeđenje bilo na mojoj svadbi

Izvor: B92, 11.Mar.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vini Džons: Milioni u fudbalu, a jače obezbeđenje bilo na mojoj svadbi

Nekadašnji fudbaler Vimbldona i veliki rival Pola Gaskojna, Vini Džons, oglasio se povodom napada na fudbalere na "Ostrvu" proteklog vikenda.

Tokom ovog vikenda, imali smo napad na fudbalere Aston Vile i Rendžersa od strane domaćih navijača, a prošle sedmice je jedan fudbaler u Škotskoj gađan staklenom flašom.

"Milioni funti se vrte u fudbalu, a kao obezbeđenje vam rade deca i studenti. Više obezbeđenja sam imao na svojoj svadbi. Profesionalno obezbeđenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to nam treba. Kada odete u noćni klub, tamo vas ne štiti neki student. Suspendovanje navijača sa stadiona je slaba vajda. Ovo je njemu možda bila prva utakmica na koju je došao. To nikome neće pomoći"
, rekao je Džons.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.