Vilšir poslao poruku upravi Arsenala, tiče se Remzija

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilšir poslao poruku upravi Arsenala, tiče se Remzija

Aron Remzi je na izlaznim vratima Arsenala.

Jedan od najboljih igrača Arsenala jeste Aron Remzi, ali sve su šanse da će on otići na kraju ove sezone.

Nema pregovora oko novog ugovora, iako je ovaj fudbaler od svoje 18. godine u klubu. Pored toga, niko od sadašnjih igrača Arsenala nije duže u ovom klubu.

"On je odrastao da bude u Arsenalu. Mi znamo šta on može da učini za klub. Za mene je on budući kapiten Arsenala, znam da voli taj klub. Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mi je da komentarišem bilo šta jer nisam tamo, ali znam da je to strašan igrač, da se pitam, ostavio bih ga u Arsenalu", rekao je Džek Vilšir, dugogodišnji klupski kolega Aronu Remziju.

Mančester junajted je poslednji klub koji je pokazivao interesovanje, u red su stali i ostali klubovi iz Premijer lige koji su u samom vrhu.

Šta je činiti Arsenalu?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.