Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2021, 00:49

Viljareal otkupljuje Fojta za 15.000.000 evra

Ostaje u klubu gde je igrao na pozajmici

Dan je počeo loše za Huana Fojta, saznao je da je precrtan, da neće braniti boje Argentine na Kopa Amerika.

Selektor Skaloni je trojicu igrača proglasio viškom, među njima Fojta. Ali, dobra vest mu je stigla kasnije: Viljareal će ga otkupiti od Totenhema i nastaviće karijeru u taboru Žute podmornice.

Kako pišu argentinski mediji, Viljareal će iskoristiti klauzulu iz ugovora o pozajmici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i kupiće Fojta za 15.000.000 evra. On je bio nezamenjivi deo odbrane tima u prethodnoj sezoni, iako je veći deo odigrao na poziciji desnog beka, iako mu je „matično“ mesto – štoper. Na 32 utakmice postigao je jedan gol.

Fojt je došao u Totenhem u avgustu 2017. iz argentinskog Estudijantesa, a Pevci su ga platili 13.000.000 evra. Sada ga prodaju za dva više. Za tri godine u Londonu, Argentinac je odigrao 32 utakmice, isto koliko u Viljarealu za jednu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.