Vil Smit kidnapovao Luisa Hamiltona da bi vozio umesto njega (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vil Smit kidnapovao Luisa Hamiltona da bi vozio umesto njega (VIDEO)

Poznati holivudski glumac i svetski prvak u Formuli 1 prijateljovali u Abu Dabiju, na poslednjoj trci u sezoni.

Vil Smit i Luis Hamilton neguju drugarski odnos poslednjih pet godina. Poslednja trka u sezoni, koja je vožena u Abu Dabiju, bila je prilika da američki glumac bude gost britanskog asa.

Budući da je Hamilton već u Meksiku, u prošom nadmetanju, sačuvao titulu svetskog prvaka, osvojivši je peti put, atmosfera u Mercedesovom timu je bila svečarska i opuštena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Britanac je dozvolio svom prijatelju da obuče kostim vozača, a ovom je onda pala na pamet domišljata stvar.

Bad boys in AD pic.twitter.com/ZKeb0mtOzG— Lewis Hamilton (LewisHamilton) November 25, 2018

- Mogu i ja da vozim formulu. Luis će mi pokazati nekoliko osnovnih komandi i eto mene na stazi. Ove godine sam napunio 50 i odlučio sam da u životu radim štagod da poželim. Zato hoću u bolid - pola u šali, pola u zbilji izjasnio se Smit.

You better win bro... willsmith

A post shared by Lewis Hamilton (lewishamilton) on Nov 25, 2018 at 4:30am PST

Pošto Hamilton nije prihvatio njegovu suludu zamisao, ovaj je rešio da ga kidnapuje kako bi ga sprečio da učestvuje na trci. Vezao je Hamiltona trakom za stolicu. Taocu je objasnio da niko neće primetiti da je Hamilton Smit jer, zaboga, obojica su crne puti.

Glumac se uputio ka bolidu da glumi. "Provaljen" je na prvu. Obezbeđenje Mercedesa ga je sprovelo van.

Naravno sve je to bilo simpatično glumčevo maslo kao posebna nota u Hamiltonovoj proslavi. Britanski vozač, iako već šampion, nije se štedeo ni u poslednjoj trci. Pobedio je i u Abu Dabiju, a 11. put u sezoni koja ima 21 trku.

Something’s not quite right here... #AbuDhabiGP #F1 pic.twitter.com/azgZ70qz1w— Mercedes-AMG F1 (MercedesAMGF1) November 25, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.