Vežba radovanje na treningu, da li je Pogba zaista oslobođen ili samo prevarant!

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vežba radovanje na treningu, da li je Pogba zaista "oslobođen" ili samo "prevarant"!

Većina je oduševljena, ali javljaju se i oni koji se pitaju da li je moguće da neko za deset dana toliko podigne formu, odnosno da li Solskjer ima čarobni štapić, ili je nešto drugo u pitanju.

Odjednom, svi su očarani Polom Pogbom, kao da je drugi čovek na terenu, od kada je otišao Murinjo.

Ole Gunar Solksjer je objasnio šta se promenilo.



"Želimo da igrači budu srećni, da se izraze na terenu u okviru onoga što tim želi. Hoću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da uživaju, da urade ono što najbolje znaju, ne odnosi se na Pogbu, već i na druge igrače",
tvrdi Murinjov naslednik.

Norvežanin nije želeo da odgovori na pitanje da li je promena uloge oslobodila Pogbu.

Ipak, statistika je neumoljiva, Pogba je dao četiri gola i imao dve asistencije u poslednja tri meča od kada je Murinjo otišao, to je više nego za prethodnih 17 pod Portugalcem.

Ni sam ne krije koliko mu je lakše.

Only Paul Pogba would practice his celebrations in training 😂 pic.twitter.com/lRNJTiXAlT

— Football Daily (@footballdaily) 30. децембар 2018.

Na zagrevanju pred meč je vežbao kako će proslaviti gol, mnogi su bili začuđeni, ali izgleda da mu se samopouzdanje vratilo i da zna da može sve.

Većina navijača je oduševljena, ali ima i onih koji smatraju da je Pogba prevarant. Naime, jedan deo fanova veruje da namerno nije želeo da igra, da je minirao Murinja, da se ponašao tako kako se ponašao da bi naterao klub da ga proda Juventusu jer nije trpeo Portugalca.

Oni argumentaciju nalaze u tome da niko ne može da popravi formu za tako kratko vreme i da je nemoguće da bude toliko razlike u desetak dana kod jednog igrača.

"Ili je Ole čarobnjak ili je Pogba težak prevarant", rekao je jedan navijač Junajteda u BBC-ijevom programu posle jučerašnjeg meča.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.