Vesti na Eurobasketu: Utisci Đorđevića posle trijumfa nas Britanijom

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" na Eurobasketu: Utisci Đorđevića posle trijumfa nas Britanijom

Selektor Srbije Aleksandar Đorđevića rekao je da je ponosan na igrače posle pobede nad Velikom Britanijom u četvrtom kolu D grupe Eurobasketa.

- Svaku utakmicu koju moj tim igra, igra na isti način - čvrsto i do samog kraja. To je ono zbog čega sam ponosan na njih. Oni nikada ne odustaju, ne menjaju način razmišljanja. Bili smo bolji, ali pobeda protiv Velike Britanije je teško zarađena. Oni imaju odlične šutere, znaju tačno šta treba da urade sa loptom i kada, veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su iskusna ekipa. Moj tim je pokazao pobednički duh na terenu od samog početka meča - rekao je Đorđević i dodao:

- Bili smo konstantni, nismo imali uspone i padove. Igrači koji su ušli sa klupe su nam mnogo pomogli. Imali smo nekoliko dobro ukradeih lopti, što me posebno raduje. videćemo kako će ostale ekipe u grupi odigrati, ali najbitnije je da mi pobeđujemo i da tako obezbedimo prolaz u narednu fazu takmičenja.

Srbija može do prvog mesta u Grupi D.

- Nećemo kalkulisati. Nismo to ni radili, niti imamo pravo na to, a ni interes. Imamo obavezu da uvek idemo na pobedu. To je naš zadatak. Ko god dođe u osmini finala, dobrodošao je. Svaki tim poštujemo, ali se nikog ne bojimo - zaključio je selektor "orlova".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.