Vesti na Eurobasketu: Hrvatima nije pomogao ni ustaša Tompson (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" na Eurobasketu: Hrvatima nije pomogao ni ustaša Tompson (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Hrvatske je učešće na Eurobasketu završila već u osmini finala ubedljivim porazom od Rusije - 101:78.

Nadale su se komšije da bi na ovom takmičenju mogle da dođu do borbe za medalje, a za utakmice su se “oštrile” pesmama Marka Perkovića Tompsona, čoveka koji veliča ustašku ideologiju i genocid nad Srbima.

Naime, svaka selekcija je dobila priliku da izabere kojom pesmom će biti pozdravljena prilikom izlaska na teren, a Hrvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su od domaćina zahtevali da pušta “Pukni puško” od spomenutog kontroverznog autora.

'Pukni, puško': Naši košarkaši zagrijavaju se uz Thompsona... Više na http://bit.ly/2vY1547

Međutim, kao i prilikom odlaska ustaških legija na Istočni front u Drugom svetskom ratu ta puška je zakazala pa će komšije završnicu turnira moći da isprate iz svojih fotelja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati o debaklu: Raspad, već viđeno, gde nestade Šarić?

Izvor: B92, 11.Sep.2017, 09:32

Košarkaška reprezentacija Hrvatske nastavila je sa razočaravajućim rezultatima na velikim takmičenjima, porazom u osmini finala Evrobasketa...Hrvatska nije uspela da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva pošto je u Istanbulu izgubila od Rusije sa 78:101...Tako je nastavljeno "prokletstvo"...

Nastavak na B92...

(FOTO) HRVATSKI NAVIJAČI OSULI PALJBU NA KOŠARKAŠE: Opet smo se nadali, ali oni nemaju m**a, slabi su u glavi

Izvor: Kurir, 11.Sep.2017

Košarkaši Hrvatske izgubili su u osmini finala od Rusije čime su završili učešće na EP u Turskoj, a poraz je posebno teško pao navijačima koji su se nadali da 'kockasti' mogu do medalje na ovom takmičenju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.