Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2020, 17:48

Vest Hemov spasilac ide u društvo najplaćenijih: Sprema se ugovor težak 5.800.000 evra

Engleski fudbaler bi trebalo da zarađuje 2.000.000 više nego do sada

Sprema se novi ugovor za Majkla Antonija koji će u društvo najplaćenijih igrača Vest Hema. Razloga za ovaj potez uprave ima na pretek – polivalentni 30-godišnjak je ubedljivim igrama u finišu sezone dao ogroman doprinos tome da Čekićari izbegnu selidbu u Čempionšip, a iza njega je golgeterski najproduktivnija sezona u engleskoj eliti. Okončao ju je sa 10 pogodaka, od kojih je čak osam postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na pet duela u periodu od 1. do 22. jula.

Engleski fudbaler je ušao u poslednju godinu ugovora po kojem nedeljno zarađuje oko 72.000 evra, odnosno 3.800.000. godišnje. Sada se krčka novi, dugogodišnji ugovor koji bi Vest Hemovom spasiocu garantovao oko 5.800.000. evra godišnje – toliko otprilike imaju najplćeniji igrači poput Andrija Jarmolenka, Sebastiana Alea i Džeka Vilšira.

Šef stručnog štaba londonskog kluba Dejvid Mojes ima mnogo više povrerena u Antonija nego u Alea i korpulentnog 30-godišnjaga vidi kao udarnu iglu svog tima u sezoni koja nam predstoji, a na razloge koji su ranije pobrojani, dodaćemo još nekoliko. Sa četiri gola na Kerou Roudu, sam je razbio Norič u finišu sezone. Najbolji je strelac tima, ima više udaraca u okvir gola od ostalih Čekićara, a statistika kaže da niko u Vest Hemu ne dribla tako uspešno kao Antonio.

U samom je vrhu Premijer lige kada je reč o nekolicini napadačkih kategorija kao što su driblinzi, uspešni centaršutevi i lopte u prostor. Antonio je takođe i vrlo popularna figura u klubu, kako u svlačionici, tako i u drugim sektorima. Engleski fudbaler je u klubu od 2015. godine 109 puta bio starter postigavši 36 pogodaka, a iz sezone u sezonu navikavao nas je na svoju svestranost na fudbalskom igralištu. Od desnog beka, preko krila, do napadača. Završnica minule takmičarske godine pokazala je da je sazreo, da može da vuče ekipu i kada pored sebe nema mnogo raspoloženih saigrača, a u narednoj bi trebalo da potvrdi da može da bude pravi lider. Jer kako stvari stoje, Mojes će mu dati odrešene ruke.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.