Veselin Jevrosimović otvorio atletski Serbian open indoor miting u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 18:57

Veselin Jevrosimović otvorio atletski "Serbian open indoor miting" u Beogradu

Takmičenje se otvara skokom udalj u muškoj konkurenciji, zatim sledi i skok s motkom od 17.50 časova, dok će Ivana Španović skakati od 19 časova.

Predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović otvorio je miting "Serbian open indoor" u Atletskoj dvorani na Banjici.

Barselona je protiv Kadiza propustila šansu da se primakne Atletiku, pa danas od 19 sati nema pravo na kiks. Kec u večerašnjem duelu se plaća sa 1,18, u kombinaciji sa 3+ ide do 1,38. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote MOZZART kladionica za meč Barselona – Elče.

- Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što mogu da pozdravim predsednika Evropske atletske federacije Dobromira Karamarinova, kao i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića. Večeras će nastupiti veliki broj atletičara iz zemlje i sveta, gledaćemo evropske, svetske i olimpijske šampione - rekao je Jevrosimović, a zatim dodao:

- Zahvaljujem se gradu Beogradu kao i Ministarstvu za omladinu i sport na sredstvima koje su nam donirali, hvala i kompaniji Red Bul, Sava Osiguranje, Volksfagen i Komtrejdu.

Zbog pandemije korona virusa publike neće biti na tribinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.