Veran jorgandžijama: Simeone produžio ugovor sa Atletikom

Izvor: BKTV News, 05.Sep.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veran "jorgandžijama": Simeone produžio ugovor sa Atletikom

Trener Atletika iz Madrida, Dijego Simeone, produžio je ugovor s tim klubom do 2020. godine.

Argentinac je ponovo redigovao saradnju sa Atletikom, nakon što je pre tačno godinu smanjio ugovor sa 2020. na 2018, da bi se predomislio i vratio na prethodan dogovor.

Diego Pablo @Simeone renews for two seasons!https://t.co/gQ9pMtF4lC#OleOleOle pic.twitter.com/un3d75YqYn

Ovaj 47-godišnji stručnjak sedmu sezonu vodi "jorgandžije", osvojio je istorijsku titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prvaka Španije 2014. i Kup kralja (2013), kao i Ligu Evrope godinu ranije, dok mu je dva puta izmakao trofej Lige šampiona porazima u finalima od gradskog rivala Reala, 2014. i 2016. godine.

Prethodno je bivši fudbaler Atletika vodio argentinske klubove Rasing, Estudijantes, River Platu, San Lorenco i italijansku Kataniju.

RUKOVODSTVO ŠPANSKE LIGE: Istražite poslovanje PSŽ-a i Mančester sitija, toliki novac šteti fudbalu

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.