Venger posle dva poziva dobio i treći, poptuno nenadani!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger posle dva poziva dobio i treći, poptuno nenadani!

Arsen Venger merka ponude, koja će biti najbolja?

Arsen Venger ne planira da završi svoju trenersku karijeru.

Nakon odlaska iz Arsenala, on nema klub, trenutno ne radi nigde i do sada je obavio veliki broj razgovora za posao sa potencijalnim poslodavcima.

Pari Sen Žermen se dovodio u vezu sa Vengerom, ali je 69-godišnji trener opcija ukoliko dođe do nesuglasica sa Tuhelom.

Sa druge strane, Venger je mogao i na klupu Real Madrida koji bi svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenutka mogao da ostane bez Lopetegija, ali i ti pregovori su tek u početnoj fazi.

Šta je najrealnije?

To ostavljamo vama da procenite, a zanimljivo je da je dobio novu ponudu u međuvremenu i još uvek nije doneo odluku, ako je verovati medijima u Parizu.

FIFA je ponudila poziciju u toj organizaciji Arsenu Vengeru, a na Francuzu je da odluči da li će je prihvatiti. I dalje nije objavljeno koja pozicija je u pitanju, ali očigledno da je primamljiva Vengeru imajući u vidu da još uvek nije doneo odluku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.