Vembli pevao Mitroviću i Jokanova jasna poruka

Izvor: Mondo, 27.Maj.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vembli pevao Mitroviću i Jokanova jasna poruka

Srbi u prvom planu nakon plasmana Fulama u Premijer ligu.

Stresna dva sata za Slavišu Jokanovića, a posebno poslednjih dvadsetak minuta tokom kojih je njegova mlada ekipa morala da se brani sa igračem manje zbog isključenja Odoija...

I preživeli su!

Fulam je poslednji učesnik Premijer lige za sezonu 2018/19, a Jokanović je posle meča rekao da  je njegova ekipa zasluženo to ostvarila, nakon što je pobedila Aston Vilu u finalu plej-ofa na londonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vembliju.

"Ovo je veoma važno za nas, zaslužili smo. Ova ekipa je pokazala mnogo važnih stvari. Nije lako igrati na Vembliju, pod tolikim pritiskom, sa mnogo mladih igrača, neki su i 18-godišnjaci, ali pokazali smo karakter i želju za uspehom", rekao je Jokanović.

Fulam je igrao dobro u prvom poluvremenu, a dobro se branio u drugom, a Jokanović je rekao da se povratak u Premijer ligu nije dogodio samo danas, već da su iza toga godine napornog rada i dobrih igara.

"Nismo se mučili u drugom poluvremenu, nego u poslednje tri godine. Nije lako doći dovde, pokušavati da igraš na način na koji si igrao poslednjih godina. Ali pokazali smo da smo takvim stilom jedan od najboljih timova u Čempionšipu. Pokazali smo i da možemo da budemo čvrsti, organizovani i da se zajedno borimo da ne primimo gol", naveo je srpski trener.

Šta naredne sezone?

"Znam šta je tačno ispred nas. Premijer liga je najbolja i najkompetetivnija liga na svetu i moramo biti lukavi i pokazati ambicije premijerligaškog tima", rekao je Slaviša Jokanović i kroz "redove" poručio vlasniku Sadiku Kanu da uloži novac tokom prelaznog roka.

Jedan od onih koji bi morali da ostanu u klubu jeste Aleksandar Mitrović.

Srpski napadač je ponovo dao sve od sebe, posle meča je rekao da "od umora ne oseća noge", a tokom ove polusezone na "Kotidžu" bio je strelac 12 golova, najviše od svih igrača Fulama u istom periodu...

Zbog toga je postao i ljubimac navijača Fulama koji su mu na "Vembliju" pevali pesmu "Mitro's on fire" tako je prisvojivši od Vila Griga i navijača Vigana, Severne Irske...

pic.twitter.com/wKRIqrYZP1

— Fulham Football Club (@FulhamFC) May 26, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.