Veliko priznanje, Srbija ima klupskog prvaka Evrope u ženskoj konkurenciji!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2018, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko priznanje, Srbija ima klupskog prvaka Evrope u ženskoj konkurenciji!

Seniorke tekvondo kluba Galeb nove su prvakinje Evrope, pošto su danas trijumfovale na Evropskom klupskom šampionatu u Istanbulu.

Poslednjeg takmičarskog dana Milica Mandić je u konkurenciji do 73 kilograma osvojila zlatnu medalju posle tri pobede, dok su Tijana Bogdanović u kategoriji do 53 kilograma i Vanja Stanković u kategoriji do 49 kilograma osvojile srebrne medalje, a Aleksandra Radmilović se u kategoriji do 57 kilograma okitila bronzanim odličjem.

"Srećna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam zbog osvojenog prvog mesta i bodova. Ali nisam toliko zadovoljna nastupom i vidim da mogu još da napredujem i još grešaka da ispravim. Radujem se narednim turnirima i izazovima", rekla je Mandić.

Stankovićeva je posle poraza u finalu rekla da je bila nezadovoljna sudjenjem.

"Danas sam imala četiri meča i svaki je bio sa protivnicom iz Turske. Sve borbe su bile teške i neizvesne. Zadovoljna sam svojim borbama danas, ali ne i sudjenjem u finalnoj borbi, mislim da sam bila oštećena", rekla je ona.

Muška seniorska ekipa TK Galeb na prvenstvu u Turskoj zauzela je četvrto mesto, dok su juniorke takodje završile na četvrtom mestu, a kadetkinje su zauzele peto mesto.

"Danas su seniorke opravdale očekivanja. Osvojili smo četiri medalje i to je bilo dovljno za ekipno prvo mesto kod žena. U ukupnom plasmanu smo četvrti što mi je izuzetno drago. Naši mladji naraštaji idu dobrim putem i u odličnom tempu. Ovo je ono što smo i očekivali i želeli", rekao je trener Dragan Jović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.